Home » Wie is AdviZniZ

AdviZniZ is een adviesbureau dat bedrijven begeleidt naar een vlottere werking van hun dagelijkse business, en richt zich vooral op KMO’s die actief zijn in distributie, productie en projecten/maatwerk.

 

Bernard Samyn      

“Reeds méér dan 25 jaar ben ik actief bezig met het opzetten, analyseren en verbeteren van werkprocessen in verschillende bedrijven, en in verschillende sectoren.
Mijn doel is te zorgen voor een geordende structuur die de dagelijkse werking vlotter en betrouwbaarder maakt, door ondersteuning van de nodige bedrijfssoftware (ERP). ”

 

Mijn achtergrond

Ooit ben ik begonnen als administratief medewerker (werkvoorbereiding, orderopvolging, facturatie, verzending, …).

Daarna werd ik programmeur in een softwarebedrijf met een eigen ontwikkeld ERP-pakket, waar ik uiteindelijk veel ervaring heb opgedaan als analyst en projectleider bij de implementatie van software in verschillende bedrijven.

Als operations manager in een productie- en distributiebedrijf, stond ik in voor de dagelijkse werking van magazijn, productie en administratie. Daar heb ik actief meegewerkt op de werkvloer (productie, orderpicking, verzending, orderregistratie, …), om op die manier de werkprocessen te verbeteren en te zorgen voor een efficiënt gebruik van de aanwezige bedrijfssoftware.

Deze kennis deel ik nu als zelfstandig (en freelance) adviesgever.

 

Mijn expertise

Met een loopbaan in de IT-wereld spreek ik ook de taal van jouw software-leverancier, en kan ik als TOLK er voor zorgen dat jullie elkaar begrijpen.

 

Mijn kernwaarden
           
Deze waarden vind je ook altijd terug in mijn aanpak naar het stroomlijnen van jouw dagelijkse werking.